Hoi, de persoon achter LIV' ben ik, Sofie Van Streydonck. 

De naam LIV stond altijd op nummer één indien ik een dochtertje zou krijgen, maar de natuur bracht me 2 flinke zonen, Fons en Thor. Hierdoor was ik heel blij de naam LIV toch te kunnen gebruiken voor mijn passie!

Creativiteit zat me al vroeg in het bloed. Ik startte op mijn zes jaar met academie en tekenkunst was volledig mijn ding. Doorheen de studiejaren, met vooral volleybal als ontspanning, was ik de creatieve drive een beetje kwijt. Die nood aan creativiteit bleef toch meer en meer opborrelen en zo kwam ik bij grafiek terecht. Alle technieken die ik vroeger leerde, kan ik nu samenbrengen in de veelzijdigheid van grafiek en de ambacht van het papier scheppen. 

Ik ben een gevoelsmens die houdt van eenvoud, graag een tikkeltje out of the box denkt, gedreven door positivisme met respect en liefde voor de natuur.  Het beeld met bijpassend gevoel vind ik vaak primerender dan de tekst, waarbij imperfectie voor mij net iets aantrekkelijks is. Voeg daarbij ook maar een retro snuifje en een muzikaal sausje. Et voilà; LIV'. 

LIV' is weliswaar een bijberoep na -mijn hoofdberoep als ergotherapeute in AZ Alma - mama van die twee toch wel energieke jongens -partner van Tom -en interieurspecialiste bij onze doe -het -zelf -verbouwing.

Jaja, ik weet wat gedaan :). MAAR! "We leven om te creëren", zei Marcel Vanthilt eens in 'die huis', hierbij voelde ik me erg aangesproken. Creëren geeft zoveel energie, voldoening! Die energie en creativiteit wil ik later graag in workshops ook verder doorgeven. En voor nu, wil ik jullie vooral een positief, warm, lief en persoonlijk gebaar kunnen meegeven met de aangeboden wenskaarten en andere producten.